Over ons

Frank van Aalst

drs. F.A. van Aalst RBA

Frank studeerde aan de Hogeschool Rotterdam (H.E.A.O, Bedrijfseconomie) en de Erasmus Universiteit Rotterdam (Bedrijfskunde, Financieel Management). Ook rondde hij de postdoctorale studie tot geregistreerd Beleggingsanalist af.

De carrière van Frank begon bij de Amsterdamse Commissionairs Combinatie. Vervolgens was hij een groot aantal jaren werkzaam voor MeesPierson in Rotterdam en Den Haag. Zijn klanten waren zowel particulieren als bestuurders van instellingen.

Frank ontwikkelde een breed georiënteerd netwerk onder collega-bankiers, vermogensbeheerders, fiscalisten, accountants, bestuurders, notarissen en trustmaatschappijen. Na 11 jaar MeesPierson werkte hij voor Oyens & Van Eeghen en VPV Bankiers. Daarna is hij op volledig onafhankelijke basis verder gegaan, dienstverlenend en cliëntgericht. Daarnaast vervult hij regelmatig bestuursfuncties bij instellingen en doceerde hij aan de Hogeschool Rotterdam (Bank- en verzekeringswezen). Frank helpt van nature graag en doet niet aan half werk.

Frans Wellens

drs. F.G. Wellens

Frans studeerde aan de Ichthus Hogeschool Rotterdam (H.E.A.O Bedrijfseconomie en informatica) waarna hij aan de Katholieke Universiteit Tilburg Bedrijfseconomie met als specialisatie Beleggen en Financieren heeft gedaan.

De carrière van Frans begon bij MeesPierson (en haar rechtsvoorgangers), waarbij hij de opgedane theoretische kennis in de praktijk heeft gebracht doordat hij als verantwoordelijke zowel financieringen als beleggingen heeft gedaan, in zowel Nederland als in buitenland.

Frans heeft altijd voorliefde gehouden voor de dwarsverbanden tussen beleggen, financieren, fiscaliteit en BV/privé-vraagstukken. Na 15 jaar MeesPierson de meest omvangrijke vermogens in de meest complexe structuren terzijde te hebben gestaan, is hij als zelfstandig Family Officer begonnen. Zijn droom is de marathon in 2.59 en zijn motto: niet lullen maar poetsen.