Over ons

Frank van Aalst

drs. F.A. van Aalst RBA

Frank studeerde aan de Hogeschool Rotterdam (H.E.A.O, Bedrijfseconomie) en de Erasmus Universiteit Rotterdam (Bedrijfskunde, Financieel Management). Ook rondde hij de postdoctorale studie tot geregistreerd Beleggingsanalist af.

De carrière van Frank begon bij de Amsterdamse Commissionairs Combinatie. Vervolgens was hij een groot aantal jaren werkzaam voor MeesPierson in Rotterdam en Den Haag. Zijn klanten waren zowel particulieren als bestuurders van instellingen.

Frank ontwikkelde een breed georiënteerd netwerk onder collega-bankiers, vermogensbeheerders, fiscalisten, accountants, bestuurders, notarissen en trustmaatschappijen. Na 11 jaar bij MeesPierson werkte hij voor Oyens & Van Eeghen en VPV Bankiers. Daarna is hij op volledig onafhankelijke basis verder gegaan, dienstverlenend en cliëntgericht. Daarnaast vervult hij regelmatig bestuursfuncties bij instellingen en doceerde hij aan de Hogeschool Rotterdam (Bank- en verzekeringswezen). Frank helpt van nature graag en doet niet aan half werk.

Caroline Brouwer

C.B.P. Brouwer BComn

Caroline rondde haar opleiding Account Management af bij Schoevers in Utrecht en studeerde o.a. aan de Universiteit van Amsterdam en behaalde haar bachelor’s degree in German Language. Na een aantal jaar op de exportafdeling van een productie- en handelmaatschappij in tuinhout en blokhutten gewerkt te hebben, maakte zij de overstap naar de financiële wereld.

Vervolgens werkte zij ruim 16 jaar in diverse functies voor de Rabobank. Hier was zij vooral betrokken bij de zakelijke dienstverlening; het verstrekken van financieringen en het inrichten en begeleiden van het betalingsverkeer.

Na een aantal jaar niet in de financiële wereld gewerkt te hebben, is zij eind 2019 bij Family Offices Rotterdam B.V. in dienst getreden.

Frans Wellens

drs. F.G. Wellens

Frans studeerde aan de Ichthus Hogeschool Rotterdam (H.E.A.O Bedrijfseconomie en informatica) waarna hij aan de Katholieke Universiteit Tilburg Bedrijfseconomie met als specialisatie Beleggen en Financieren heeft gedaan.

De carrière van Frans begon bij MeesPierson (en haar rechtsvoorgangers), waarbij hij de opgedane theoretische kennis in de praktijk heeft gebracht doordat hij als verantwoordelijke zowel financieringen als beleggingen heeft gedaan, in zowel Nederland als in buitenland.

Frans heeft altijd voorliefde gehouden voor de dwarsverbanden tussen beleggen, financieren, fiscaliteit en BV/privé-vraagstukken. Na 15 jaar MeesPierson de meest omvangrijke vermogens in de meest complexe structuren terzijde te hebben gestaan, is hij als zelfstandig Family Officer begonnen. Zijn droom is de marathon in 2.59 en zijn motto: niet lullen maar poetsen.

Marjan Wageveld-Boere

M. Wageveld-Boere

Nadat Marjan haar MBO-opleiding met verve had afgerond, is zij in 1992 begonnen bij Bank Mees & Hope in Rotterdam. Na verschillende fusies te hebben vervuld, werd ABN Amro MeesPierson haar laatste werkgever in de bankwereld.

Marjan vervulde diverse functies. Zij begon als secretaresse, ontwikkelde zich tot managementassistent, koos voor een commercieel ondersteunende functie in Rotterdam en sloot haar dienstverband na meer dan 20 jaar af op de afdeling Marketing & Communicatie van ABN Amro MeesPierson in Amsterdam. Een baan in de buurt van haar woonplaats op Voorne-Putten was vervolgens een logischer keuze. Hier werkte zij drie jaar op de afdeling Administratie van een mechanisatiebedrijf. Met Marjan heeft Family Offices Rotterdam een klantgerichte duizendpoot in huis, die haar zaakjes graag op orde heeft en voor wie eigenlijk niets te veel is.